The world’s leader in media delivering unrivaled marketing advantage.

GroupM is the world’s largest media investment group with more than $108bn billings (RECMA, 2017). We’re responsible for one in three ads globally.

Rólunk

A WPP részeként működő GroupM a világ és hazánk piacvezető médiaügynökségi csoportja, melynek tagjai Magyarországon a Maximize, a Mediacom, a Mindshare, a TRM és a Wavemaker. A GroupM rendelkezik a legnagyobb részesedéssel a hazai médiaügynökségi piacon, 2016 során az általa kezelt médiaköltés alapján a piac több mint harmadát tudhatta magáénak.

A GroupM az ügynökségek tevékenységét több központi szolgáltatással támogatja a magyar piacon, ilyen a trading, a Xaxis márkaernyő alatt szolgáltatott programmatic termékek, valamint a GroupM Akadémia képzési rendszer.

Az [m]PLATFORM ügynökségcsoportunk fejlett technológiai megoldásait tömöríti, beleértve a rugalmas médiatervezési, adatelemzési és digitális szolgáltatásokat. A platform abban segíti a hirdetőket, hogy adatforrások százaiból meríthessenek insightokat a közönségük meghatározásához, és hatékonyan kommunikálhassanak velük a különböző médiacsatornákon keresztül.