The world’s leader in media delivering unrivaled marketing advantage.

GroupM is the world’s largest media investment group with more than $108bn billings (RECMA, 2017). We’re responsible for one in three ads globally.

gma_fb_1200x628_hird05

Új gyakornoki programot indít a GroupM Akadémia

A tervek szerint 2018. február végén kezdődik a következő képzés, a toborzás már folyik.

MediaAllStar néven indít új képzést és gyakornoki programot a GroupM Akadémia. A tervek szerint február végén induló program célja, hogy olyan lelkes tehetségeket neveljen ki, akik a médiatervezés és -vásárlás terén jelenthetnek utánpótlást a GroupM számára. A toborzás már zajlik, február 5-ig lehet jelentkezni a képzés honlapján.

A GroupM Akadémia célja, hogy a tehetséges pályakezdő és felsőoktatásban tanuló fiatalok számára még vonzóbbá tegye a marketing szakmát, és persze támogatást nyújtson az iparág folyamatos munkaerőhiányának enyhítéséhez. A program egyik különlegessége, hogy a képzés során a hallgatók mindvégig fizetést kapnak, és az azt elvégző legtehetségesebb fiatalok számára a GroupM ügynökségek munkalehetőséget biztosítanak.

„Az új program elindítása számunkra is nagyon izgalmas, a digitális után a médiaügynökségi szaktudás egy újabb, nagyon is fontos területére merészkedünk. Ezúttal esősorban olyan jelöltekre számítunk, akik szívesen dolgoznának nagy márkák kampányain, érdekli őket a marketingkommunikáció üzleti része, és nem ijednek meg a számoktól, sőt! A jelölteknek a képzés alatt is gyakornoki fizetést biztosítunk, és a legjobbaknak állást ajánlunk. Nagyon hiszünk abban, hogy ez a fajta gyakornoki program vonzó az Y és Z generációs munkavállalók számára, és hatékonyan segíti az ügynökségeinket is” – mondta el Török Diána, a GroupM Head of Digital Future munkatársa, a képzés vezetője.

„Azt is gondolhatnánk, hogy kizárólag digitális területen van szükség olyan típusú képzési programokra, mint amilyen a GroupM Akadémia, ám ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk. A marketingkommunikációs piac egésze gyorsan változik, és ehhez a szaktudásunknak is igazodnia kell. A médiatervezés és -vásárlás továbbra is a médiaügynökségek alapvető tevékenysége, és mint ilyen, abszolút méltó terep az utánpótlásnevelő programunk fejlesztésére” – tette hozzá Pajor Attila, a GroupM COO-ja.

További részletek és jelentkezés a MediaAllStar gyakornoki program honlapján!

Leave a reply

Your email address will not be published.