The world’s leader in media delivering unrivaled marketing advantage.

GroupM is the world’s largest media investment group with more than $108bn billings (RECMA, 2017). We’re responsible for one in three ads globally.

GMA_Central_FB_D

Bővül a GroupM Akadémia

2018 júniusában kezdődik a következő képzés, a toborzás már folyik. Magyarország legnagyobb médiaügynökségi csoportjához a Central Médiacsoport csatlakozik partnerként.

Immár ötödik képzési körét indítja októberben a GroupM rendhagyó utánpótlásnevelő programja, a GroupM Akadémia, amely folyamatosan fejlődik elindulása óta. A digitális gyakornoki program mellett idén tavasszal elindult a médiaügynökségi csoport médiatervező-vásárló képzése is.

A következő gyakornoki program ismét digitális fókusszal, de alaposan megújulva startol, a tervek szerint június elején. A négy hónapos gyakornoki programhoz ezúttal még több akadémista csatlakozhat, akik a Central Médiacsoporttal kötött partnerség révén nemcsak ügynökségi, hanem médiás oldalról is megismerhetik a digitális reklámpiacot.

A GroupM Akadémia május 18-ig várja a jelentkezéseket. A programba olyan felsőoktatási hallgatókat és pályakezdőket vár a GroupM és a Central Médiacsoport, akiket érdekel a digitális marketing, a média, az új marketingtechnológiák használata.

„Izgalmas kísérlet a GroupM Akadémia, amelyből folyamatosan tanulunk. A gyakornoki programban részt vett akadémisták és a saját munkatársaink, ügynökségeink visszajelzései alapján szabtuk újra a programot olyan módon, hogy az még hasznosabb, még izgalmasabb legyen a fiatal pályakezdők és a GroupM számára is. Annak pedig külön örülünk, hogy a Central Médiacsoport képében elismert, a maga piacán vezető partner csatlakozott hozzánk. A szakemberképzés fontosságáról ugyanúgy vélekedünk, miközben médiás tapasztalattal, tudással színesedik a program. Ha lehet fokozni, most még inkább érdemes jelentkezni!” – mondta el Török Diána, a GroupM Head of Digital Future munkatársa, a képzés vezetője.

További részletek és jelentkezés a GroupM Akadémia honlapján!

Leave a reply

Your email address will not be published.